Element4 Club 80HE

Element4 Club 80HE

Element4 Club 80HE

€ 3.995,00
SKU
Club 80HE
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Club 80HE is een elektrische haard die je kan verrassen met een mooi sfeerbeeld. Een elektrische haard is een leuke sfeermaker als je geen rookkanaal in je woning hebt. Tevens is hij zeer makkelijk te gebruiken, het voordeel van een elektrische haard is namelijk dat hij met een druk op de knop aan gaat. De Element4 Club 80HE heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van 1.5 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine woonruimtes.

De Element4 Club 80HE is een waanzinnige Elektrische Kachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Element4
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

"
Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
BranderdecoratieGlas kristal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Breedte glas80.4
Inbouw hoogte79,00
Inbouw diepte31,60
Inbouw breedte83,40
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Club 80HE