Element4 Club 50E

Element4 Club 50E

Element4 Club 50E

€ 2.995,00
SKU
Club 50E
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Club 50E is één van onze favoriete elektrische haarden! Een elektrische haard is waanzinnig gebruiksvriendelijk, de stekker in het stopcontact en de rest gaat vanzelf.

Element4 staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Element4 Club 50E een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de diepte dus maar 31.6 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. De afstandsbediening maakt de Element4 Club 50E wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Element4 www.element4.nl
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

"
Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte60,90
Breedte54,00
Diepte31,60
Breedte glas0
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Club 50E