Element4 Bidore 100

Element4 Bidore 100

Element4 Bidore 100

B
€ 4.995,00
SKU
Bidore 100
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Element4 Bidore 100 is een gashaard met een zeer mooi design. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? Het vermogen van plusminus 8 kW maakt deze Gashaard met name geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

De Element4 Bidore 100 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Element4 staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Element4 Bidore 100 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Deze gashaard functioneert met een gesloten systeem waardoor zuurstofaanvoer en rookgasafvoer door hetzelfde kanaal gaat. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen. Met de afstandsbediening van de Element4 Bidore 100 wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creë.ren. Comfort is belangrijk, vooral als je het druk hebt en moe thuis komt. Dan kan het grote genieten beginnen met een druk op de knop.

Element4
Element4 brengt in Nederland al jaren een geweldig assortiment aan gashaarden en elektrische haarden op de markt. De sleutel van succes bij Element4 is de focus op eenvoud. Ware schoonheid zit namelijk in eenvoud. De installatie en het onderhoud is relatief gemakkelijk dankzij de eenvoudige en degelijke constructie. Om de haarden gebruiksvriendelijk te houden is in de besturing eveneens gekozen voor eenvoud. En tot slot ligt bij alle haarden van Element4 het accent op het vuur dankzij de keuze voor eenvoud in design. Eenvoudigweg genieten dus!

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Inbouw hoogte71,40
Inbouw diepte33,80
Inbouw breedte97,70
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Element4 Bidore 100