Dru Virtuo 75

Dru Virtuo 75

Dru Virtuo 75

€ 5.110,00
SKU
Virtuo 75
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een elektrische haard zoals de Dru Virtuo 75 biedt een mooi sfeerelement in huis. Smaken verschillen en voor iedereen is er wel een mooie haard verkrijgbaar. Daarnaast is een elektrische haard waanzinnig gebruiksvriendelijk.

DRU investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dru Virtuo 75 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De afstandsbediening maakt de Dru Virtuo 75 wel tot een heel handige warmtebron in je woning. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de haard naar je wens in te stellen. Gemak dient de mens.

DRU
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Breedte glas78.8
Inbouw hoogte100,00
Inbouw diepte51,00
Inbouw breedte80,30
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Virtuo 75