Dru Style 4 opruimingsmodel

Dru Style 4 opruimingsmodel

Austroflamm 63x40x42S opruiming

Austroflamm 63x40x42S opruiming

Rudolf tuinhaard

Rudolf tuinhaard

Dru Style 4 opruimingsmodel

B
Normale prijs € 973,00 Speciale prijs € 825,00
SKU
Style 4-1
AANBIEDING ONTVANGEN

De Dru Style 4 alu metallic gevel gaskachel is in de aanbieding

Deze Dru Style 4 alu metallic gevel gaskachel is nu verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs en direct uit VOORRAAD LEVERBAAR. Met een hoog rendement (HR+)van 83 % en een vermogen van ca. 1 tot 3 kW kunt u er binnenkort warmpjes bijzitten. De Dru Style 4 alu metallic gevel gaskachel heeft met zijn alu-metallic licht gebogen voorzijde en antraciet kleurige achterzijde een modern design en de kachel is voorzien van een piëzo vonkontsteking en thermostaat. De gevelkachel werkt met een gesloten systeem en een rechtstreekse muurdoorvoer naar buiten. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen zo lang de voorraad strekt dus OP=OP!

Naast dat de Dru Style 4 is een zeer fraaie verschijning in uw interieur is, biedt een gashaard ultiem gemak aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. Deze gashaard is vooral bedoeld om kleinere ruimtes te verwarmen.

De Dru Style 4 is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De Dru Style 4 alu metallic heeft een achteraansluiting, dus het rookkanaal valt niet erg op. Kijk wel eerst goed of deze gashaard in je woning past, hij is namelijk 57,1 x 61,5 x 22,9 groot. Ook als je een maattekening nodig hebt, sturen we die graag toe. De diepte van deze gashaard (22.9 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je? Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt.Dru is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte57,10
Breedte61,50
Diepte23,40
Diameter rookkanaal84/160
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Style 4 opruimingsmodel