Dru Style 4

Dru Style 4

Dru Style 4

B
€ 1.069,00
SKU
Style 4
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Style 4 is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. Deze Gashaard is met zijn vermogen van 4 kW vooral bedoeld om kleinere ruimtes te verwarmen.

De Dru Style 4 is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. De Dru Style 4 heeft een achteraansluiting, dus het rookkanaal valt niet erg op. Kijk wel eerst goed of deze Gashaard in je woning past, hij is namelijk 57,1 x 61,5 x 22,9 groot. Ook als je een maattekening nodig hebt, sturen we die graag toe. De diepte van deze Gashaard (22.9 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je? Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte57,10
Breedte61,50
Diepte23,40
Diameter rookkanaal84/160
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Style 4