Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

De Dru S-line 8 op propaan?

Heeft u geen gasaansluiting? Dan kunnen wij de Dru S-line 8 ook op propaan leveren!

D

Dru S-line 8

€ 1.307

* Verplichte velden

Bekijk onze SUPERDEALS

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Dru S-line 8

Een gashaard zoals de Dru S-line 8 weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? De Dru S-line 8 heeft een vermogen van 6.7 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

De Dru S-line 8 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van DRU staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Dru S-line 8 heeft een achteraansluiting, dus het rookkanaal valt niet erg op. Door de geringe diepte van 25 cm kan de Dru S-line 8 overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Doordat deze gashaard een open systeem heeft wordt de zuurstof, benodigd voor verbranding, uit de woonruimte gehaald en de rookgassen afgevoerd door het rookkanaal. Terwijl dit bij een gesloten systeem beiden in hetzelfde rookkanaal gebeurt. Laat je goed adviseren welk systeem het beste bij je situatie past.

DRU www.drufire.com
Dru is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

"

Extra informatie

Dru S-line 8 algemeen

Materiaal Staal
Kleur Wit
Branderdecoratie kolen
Systeem Open
Energieklasse D

Dru S-line 8 vermogen

Minimaal vermogen (kW) 0.8
Maximaal vermogen (kW) 6.7

Dru S-line 8 afmetingen

Hoogte (cm)  68
Breedte (cm)  78
Diepte (cm)  25

Dru S-line 8 afvoer/aansluiting

Achteraansluiting Ja

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Dru S-line 8

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering