Dru S-line 4

Dru S-line 4

Dru S-line 4

D
€ 1.162,00
SKU
S-line 4
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru S-line 4 is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. Omdat deze Gashaard wat kleiner van formaat heeft hij een vermogen van 4.7 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woonruimtes.

De Dru S-line 4 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van DRU staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Dru S-line 4 Gashaard heeft een achteruitgang. Goed om te weten en rekening mee te kunnen houden. De diepte van deze Gashaard (25 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden. Doordat deze gashaard een open systeem heeft wordt de zuurstof, benodigd voor verbranding, uit de woonruimte gehaald en de rookgassen afgevoerd door het rookkanaal. Terwijl dit bij een gesloten systeem beiden in hetzelfde rookkanaal gebeurt. Laat je goed adviseren welk systeem het beste bij je situatie past.

DRU
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseD
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiekolen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte67,90
Breedte58,00
Diepte25,00
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru S-line 4