Dru S-line 10

Dru S-line 10

Dru S-line 10

D
€ 1.516,00
SKU
S-line 10
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru S-line 10 zorgt meteen voor veel sfeer in uw woning. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. De Dru S-line 10 heeft een vermogen van om en nabij 8.2 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

DRU heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Dru S-line 10 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Dru S-line 10 een achteraansluiting heeft is deze haard heel geschikt om voor een schouw te plaatsen als je die al in je woning hebt staan. Omdat de diepte dus maar 25 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Met het open systeem van deze gashaard kan hij normaliter op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

DRU
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseD
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiekolen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte67,90
Breedte90,00
Diepte25,00
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru S-line 10