Dru Polo

Dru Polo

Dru Paco Eco Wave

Dru Paco Eco Wave

Dru Metro 200XT Tunnel Eco Wave

Dru Metro 200XT Tunnel Eco Wave

Dru Polo

A
€ 3.363,00
SKU
Polo
AANBIEDING ONTVANGEN

Een gashaard zoals de Dru Polo combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. Omdat deze Gashaard wat kleiner van formaat heeft hij een vermogen van 3.8 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woonruimtes.

DRU investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dru Polo zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Dru Polo een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen. De diepte van deze Gashaard (40 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Dru Polo helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

DRU www.drufire.com
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte95,50
Breedte55,00
Diepte40,00
Breedte glas49
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Polo