Dru Passo Eco Wave

Dru Passo Eco Wave

Dru Passo Eco Wave

A
€ 5.205,00
SKU
Passo Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Passo Eco Wave is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. De Dru Passo Eco Wave heeft een vermogen van circa 6.1 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Dru Passo Eco Wave een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Dru Passo Eco Wave is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Omdat de diepte dus maar 45.2 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Deze gashaard functioneert met een gesloten systeem waardoor zuurstofaanvoer en rookgasafvoer door hetzelfde kanaal gaat. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen. De afstandsbediening maakt de Dru Passo Eco Wave wel tot een heel handige warmtebron in je woning. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de haard naar je wens in te stellen. Gemak dient de mens.

DRU
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurDraaideur
Hoogte114,20
Breedte45,20
Diepte45,20
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Passo Eco Wave