Dru Paco Eco Wave

Dru Paco Eco Wave

Dru Trio

Dru Trio

Dru Polo

Dru Polo

Dru Paco Eco Wave

B
€ 4.275,00
SKU
Paco
AANBIEDING ONTVANGEN

De Dru Paco isdehoek haard van Dru. U haalt met deze haard wel een prachtige hoge tweezijdige haard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is niet alleen uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen maar kan ook in oudere woningen geplaatst worden

De Dru Paco haard is uitgevoerd met een vario brander dat het vuur in hoogte weergeeft. Deze brander geeft een hoog vlambeeld, namelijk de achterste brander staat een stuk hoger. Boven op deze brander komen dikke bruine stammen te liggen.

Het glas van de Dru Paco is maar liefst 44cm breed en 66 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas. Helaas is er voor deze haard geen Clear View glas te bestellen op dit moment. U kunt bij het inbouwen van de haard kiezen uit twee opties. Strak inbouwen of verdiept inbouwen. Hiervoor bestel u de uitbouwset mee.

De Dru Paco maakt gebruik van een 150/100 concentrisch afvoerkanaal boven op de haard. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht uover dit systeemvragen hebben dan ontvangen wij uw vraag graag.

Het vermogen van de Dru Paco is instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van 2 tot 5 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u devlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met een druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever een bredere hoekhaardhaard willen klik dan hiervoor de Dru maestro 80/2

Onderstaand treft ueen film aan over de Dru Paco

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas43.9 + 43.9
Inbouw hoogte107,60
Inbouw diepte48,50
Inbouw breedte54,60
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Paco Eco Wave