Dru Metro 150XT Eco Wave

Dru Metro 150XT Eco Wave

Dru Metro 150XT Eco Wave

A
€ 6.820,00
SKU
Metro 150Xt
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Metro serie bied het breedste assortiment gashaarden. van 80cm tot wel 200cm. Deze Dru Metro serie bestaat uit niet alleen front haarden maar ook hoek, driezijdige en roomdivider gashaarden.

De Dru Metro 150XT is de op een na de breedste tunnelhaard van Dru. U haalt met deze haard wel een prachtige brede haard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is alleen geschikt voor grotere woonruimtes.

De Dru metro 150XT haard is uitgevoerd met eenvario brander dat het vuur zigzaggend over de gehele breedte van de haard weergeeft. Boven op deze brander komen dikke witte berken stammen te liggen. U kunt ook kiezen voor de naturel stammenset van Dru. Mocht u een strakke haard willen dan kunt u ook kiezen voor witte stenen of grijze stenen.

Het glas van de Dru Metro 150XT is maar liefst 149cm breed en 41 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas maar er kan als optie gekozen worden voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft een coating dat spiegeling tegen houd waardoor het lijkt of er geen glas in de haard aanwezig is. Zo krijgt u nog meer vuurbeleving. Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De Dru Metro 150Xt maakt gebruik van een 200/150 concentrisch afvoerkanaal boven op de haard.. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht u over dit systeemvragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

Het vermogen van de Dru Metro 150XT is instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van 5 tot 11 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u de vlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever een kleinere haard willen klik danHIER voor de Dru metro 100

Onderstaand treft u de uitleg van het Dru Eco Wave systeem in een film.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas149.2
Inbouw hoogte93,80
Inbouw diepte40,90
Inbouw breedte170,80
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Metro 150XT Eco Wave