Dru Metro 130XTL Eco Wave

Dru Metro 130XTL Eco Wave

Dru Maestro 75 Eco Wave

Dru Maestro 75 Eco Wave

Dru 55 CB

Dru 55 CB

Dru Metro 130XTL Eco Wave

A
€ 5.655,00
SKU
Metro 130XTL Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

130XTL gashaard

De Dru Metro serie bied het breedste assortiment gashaarden. van 80cm tot wel 200cm. Deze Dru Metro serie bestaat uit niet alleen front haarden maar ook hoek, driezijdige en roomdivider gashaarden.

De Dru Metro 130XTL is de gashaardvan Dru datvoorbij de hoekgaat. Deze haard heeft aan 1 zijde eenbreedglas en aan de andere zijde een klein glas.U haalt met deze haard wel een prachtige brede haard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is geschikt voor L en Z woningen

De Dru metro 130XTL haard is uitgevoerd met eenvario brander dat het vuur zigzaggend over de gehele breedte van de haard weergeeft. Boven op deze brander komen witte berken stammen te liggen. U kunt ook kiezen voor de naturel stammenset van Dru. Mochtu een strakke haard willen dan kunt u ook kiezen voor wittestenen of grijze stenen.

Het glas van de Dru Metro 130XTL is maar liefst 130cm breed aan de voorzijdeen 41 cm hoog. Aan deachterzijde hebt u nog een glas met een breedte van 45cm. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas maar er kan als optie gekozen worden voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft een coating dat spiegeling tegen houd waardoor het lijkt of er geen glas in de haard aanwezig is. Zo krijgt u nog meer vuurbeleving. Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De binnenzijde van de Metro haarden worden standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand. U kunt kiezen voor de optie Cera Glass. Dit glas weerspiegeld het vuur en geeft meer diepte aan de vlammen. Dit geeft een groter vuurbelevenis.

De Dru Metro 130XTL maakt gebruik van een 200/130 concentrisch afvoerkanaal boven op de haard.. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht uover dit systeemvragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

Het vermogen van de Dru Metro130XTL is instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van4 tot 10 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u devlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever een kleinere haard willen klik danHIER voor de Dru metro 100 XTL

Onderstaand treft u de uitleg van het DruEco Wave systeem in een film.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas130.1 + 30.7 + 44.9
Inbouw hoogte100,00
Inbouw diepte44,80
Inbouw breedte135,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Metro 130XTL Eco Wave