Dru Metro 130 XT Tunnel Eco Wave

Dru Metro 130 XT Tunnel Eco Wave

Dru Metro 130 XT Tunnel Eco Wave

A
€ 6.645,00
SKU
Metro 130 Xt Tunnel Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Metro 130 Xt Tunnel Eco Wave zorgt meteen voor veel sfeer in uw woning. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. Met het vermogen van 10.2 kW kan deze Gashaard grote ruimtes met gemak verwarmen, de Dru Metro 130 Xt Tunnel Eco Wave is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Dru Metro 130 Xt Tunnel Eco Wave een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De Dru Metro 130 Xt Tunnel Eco Wave heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt. Doordat de Dru Metro 130 Xt Tunnel Eco Wave de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas130.4
Inbouw hoogte152,00
Inbouw breedte47,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Metro 130 XT Tunnel Eco Wave