Dru Metro 100XTU Eco Wave

Dru Metro 100XTU Eco Wave

Dru Metro 100XTU Eco Wave

B
€ 5.520,00
SKU
Metro 100XTU Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Metro serie bied het breedste assortiment gashaarden. van 80cm tot wel 200cm. Deze Dru Metro serie bestaat uit niet alleen front haarden maar ook hoek, driezijdige en roomdivider gashaarden.

De Dru Metro 100 XTUis deRoomdivider van Dru. U haalt met deze haard wel een prachtige haard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is nietalleen geschikt voor grotere woonruimtes maar kan ook in kleinere ruimtes vanwege de instelbaarheid van de vlammen. Deze mooie gashaard van Dru plaatst u op een lange wand om van 1 ruimte er twee ruimtes te maken. U hebt dan aan drie zijden vuur.

De Dru metro 100XTU haard is uitgevoerd met eenvario brander dat het vuur zigzaggend over de gehele breedte van de haard weergeeft. Boven op deze brander liggen de naturel stammenset van Dru. Deze set zijn van ietsdunnere stammen. Mochtu een strakke haard willen dan kunt u ook kiezen voor wittestenen of voor glas antraciet.

Het glas van de Dru Metro 100XTUis maar 100cm breed en41cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas maar er kan als optie gekozen worden voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft een coating dat spiegeling tegen houd waardoor het lijkt of er geen glas in de haard aanwezig is. Zo krijgt u nog meer vuurbeleving. Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De Dru Metro 100 XtUmaakt gebruik van een200/130 concentrisch afvoerkanaal bovenop de haard aan de zijkant. Op deze manier kunt u de koof aan de bovenzijde van de haard terug laten lopen. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht uover dit systeemvragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

De binnenzijde van de Metro haarden worden standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand. U kunt kiezen voor de optie Cera Glass. Dit glas weerspiegeld het vuur en geeft meer diepte aan de vlammen. Dit geeft een groter vuurbelevenis.

Het vermogen van de Dru Metro 100 XTUis instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van3 tot9 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u devlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever eenbredere haard met 3 zijden glaswillen klik danHIER voor de Dru metro 100 drie zijdig

Onderstaand treft u de uitleg van het DruEco Wave systeem in een film.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas100 + 32 + 100
Inbouw hoogte81,50
Inbouw diepte43,40
Inbouw breedte139,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Metro 100XTU Eco Wave