Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

De Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard op propaan?

Heeft u geen gasaansluiting? Dan kunnen wij de Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard ook op propaan leveren!

B

Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard

€ 4.015,00
Bekijk onze SUPERDEALS

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard

De Dru Metro serie bied het breedste assortiment gashaarden. van 80cm tot wel 200cm. Deze Dru Metro serie bestaat uit niet alleen front haarden maar ook hoek, driezijdige en roomdivider gashaarden.

De Dru Metro 100XT is de op mooiste gashaard van Dru. U haalt met deze haard wel een prachtige brede haard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is alleen uitermate geschikt voor de grotere nieuwbouw woningen maar kan ook in oudere woningen geplaatst worden

De Dru metro 100XT haard is uitgevoerd met een vario brander dat het vuur zigzaggend over de gehele breedte van de haard weergeeft. Boven op deze brander komt een naturel stammenset van Dru te liggen. Mocht u een strakke haard willen dan kunt u ook kiezen voor witte stenen of vlack glass.

De binnenzijde van de Metro haarden worden standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand. U kunt kiezen voor de optie Cera Glass. Dit glas weerspiegeld het vuur en geeft meer diepte aan de vlammen. Dit geeft een groter vuurbelevenis.

Het glas van de Dru Metro 100XT is maar liefst 100cm breed en 41 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas maar er kan als optie gekozen worden voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft een coating dat spiegeling tegen houd waardoor het lijkt of er geen glas in de haard aanwezig is. Zo krijgt u nog meer vuurbeleving. Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De Dru Metro 100XT  maakt gebruik van een 200/130 concentrisch afvoerkanaal boven op de haard.. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht u over dit systeem vragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

Het vermogen van de Dru Metro 100XT is instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van 5 tot 8 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u de vlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever een kleinere haard hebben dan klikt u HIER voor de Dru Metro 80

Onderstaand treft u de uitleg van het Dru Eco Wave systeem in een film.

 

Extra informatie

Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard algemeen

Vuurzicht Enkelzijdig
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Branderdecoratie Houtset Of (Carrara)Kiezels
Systeem Gesloten
Afstandsbediening Ja
Energieklasse B

Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard vermogen

Minimaal vermogen (kW) 4
Maximaal vermogen (kW) 9
Nominaal vermogen (kW) 9.0

Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard afmetingen

Hoogte glas 34,6
Breedte glas 100,1

Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard afvoer/aansluiting

Diameter rookkanaal (mm) 150
Bovenaansluiting Ja

Vraag stellen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Dru Metro 100XT Eco Wave Gashaard

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering