Dru Maestro 80/3 Eco Wave

Dru Maestro 80/3 Eco Wave

Dru Cosmo Eco Wave

Dru Cosmo Eco Wave

Dru Maestro 80/2 Eco Wave

Dru Maestro 80/2 Eco Wave

Dru Maestro 80/3 Eco Wave

A
€ 5.201,00
SKU
Maestro 80/3 Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Dru Maestro Eco wave gashaard is een gashaard met een gesloten systeem die in elke woonruimte tot zijn recht komt. De Dru Maestro 80/3 Eco Wavekunt u van drie kanten beleven door de hoge ruiten. Door de Dynamic flame burner krijgt u het gevoel naar een echt open haard vuur te kijken, zeker in combinatie met ontspiegeld glas (clear view). Het ontspiegeld glas in deze gashaard zorgt ervoor dat u geen reflectie meer heeft en hierdoor wordt het beeld op de mooie stammen die omgeven zijn van vuur nog realistischer.

De Dru Maestro 80/3 Eco Wave leent zich er uitstekend voor om zwevend te worden ingebouwd en past op smalle muren. Door het gesloten systeem kunt u deze gashaard direct op de gevel aan sluiten. De Dru Maestro 80/3 haard kan worden uitgerust met een wifi module zodat u met de Dru App de haard kunt besturen waar u ook in huis bent. Ook kunt u de Dru Maestro 80/3 gashaard uitrusten met een spiegelende achterwand waardoor u meer diepte in het vuur krijgt.

De Dru Maestro is uitgerust met het Eco wave systeem waarmee u meerdere keuzes in het vlambeeld heeft. Mocht u het te warm krijgen kunt u eenvoudig het vlambeeld van de gashaard wijzigen waardoor u minder warmte krijgt, gas bespaard en toch een mooi vlambeeld overhoudt.

Kortom, zoekt u een compacte maar zeer complete gashaard met alle mogelijkheden dan is de Dru Maestro 80/3 Eco Wave iets voor u. Mocht u toch een ander type Dru Maestro wensen klik dan hier voor meer modellen.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas34.9 + 79 + 34.9
Inbouw hoogte87,30
Inbouw diepte49,20
Inbouw breedte91,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 80/3 Eco Wave