Dru Maestro 80/3 Eco Wave

Dru Maestro 80/3 Eco Wave

Dru Maestro 80/3 Eco Wave

A
€ 5.945,00
SKU
Maestro 80/3 Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Dru Maestro Eco wave gashaard is een gashaard met een gesloten systeem die in elke woonruimte tot zijn recht komt. De Dru Maestro 80/3 Eco Wavekunt u van drie kanten beleven door de hoge ruiten. Door de Dynamic flame burner krijgt u het gevoel naar een echt open haard vuur te kijken, zeker in combinatie met ontspiegeld glas (clear view). Het ontspiegeld glas in deze gashaard zorgt ervoor dat u geen reflectie meer heeft en hierdoor wordt het beeld op de mooie stammen die omgeven zijn van vuur nog realistischer.

De Dru Maestro 80/3 Eco Wave leent zich er uitstekend voor om zwevend te worden ingebouwd en past op smalle muren. Door het gesloten systeem kunt u deze gashaard direct op de gevel aan sluiten. De Dru Maestro 80/3 haard kan worden uitgerust met een wifi module zodat u met de Dru App de haard kunt besturen waar u ook in huis bent. Ook kunt u de Dru Maestro 80/3 gashaard uitrusten met een spiegelende achterwand waardoor u meer diepte in het vuur krijgt.

De Dru Maestro is uitgerust met het Eco wave systeem waarmee u meerdere keuzes in het vlambeeld heeft. Mocht u het te warm krijgen kunt u eenvoudig het vlambeeld van de gashaard wijzigen waardoor u minder warmte krijgt, gas bespaard en toch een mooi vlambeeld overhoudt.

Kortom, zoekt u een compacte maar zeer complete gashaard met alle mogelijkheden dan is de Dru Maestro 80/3 Eco Wave iets voor u. Mocht u toch een ander type Dru Maestro wensen klik dan hier voor meer modellen.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas34.9 + 79 + 34.9
Inbouw hoogte87,30
Inbouw diepte49,20
Inbouw breedte91,20
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 80/3 Eco Wave