Dru Maestro 75XTU Eco Wave

Dru Maestro 75XTU Eco Wave

Dru Diablo Next

Dru Diablo Next

Dru Maestro 75XTU Eco Wave

A
€ 5.426,00
SKU
Maestro 75XTU Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

De Dru Meastro 75XTU Eco Wave is een haard dat zich uitstekend laat plaatsen als roomdivider of in een L-vormige woonkamer.

De Dru Maestro 75XTU heeft aan drie zijden glas met een breedte van 75cm en een hoogte van 55cmwaardoor u veel vuurbelevenis krijgt in uw woning. De vlammen komen om de prachtig vormgegeven houtstammen heen en geven u het gevoel dat u naar een echte openhaard zit te kijken. Dit komt door de nieuw ontwikkelde dynamic Burner.

Door het Eco Wave systeem bent u in staat om uw eigen vlammenspel te realiseren. U kunt dit doen met uw smartphone of tablet via een app dat u kunt downloaden. Hiervoor dient u wel de wifi module mee te bestellen. Standaard wordt de gashaard geleverd met een afstandsbediening.

De Dru gashaarden kunt u met standaard glas bestellen maaru hebtook de mogelijkheid om de Dru Maestro gashaardenmet ontspiegeld glas te bestellen.Met dit Clear view glas hebt u minder schittering en weerspiegeling.

De Dru Gashaarden zijn ook te bestellen met een propaan aansluiting. Hebt u geen gasaansluiting maar wilt u toch het gemak van een gashaard dan kunt u bij ons de haarden bestellen met een propaan brander.

De Dru Maestro XTU heeft een totale inbouwdiepte vanaf de wand van 120cm en 55 cm breed. Wilt u een haard dat minder ver de woonkamer in steekt maar toch aan drie zijden vuurzicht heeft kunt u kijken bij de Dru Maestro 105/3 of de Dru Maestro 80/3

Kijkt u naar het volgende filmpje om een impressie te krijgen van het prachtige vlambeeld van de Dru Maestro haarden

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas75 + 40 + 75
Inbouw hoogte91,50
Inbouw diepte54,50
Inbouw breedte115,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 75XTU Eco Wave
Meer van DRU