Dru Maestro 75XTU Eco Wave

Dru Maestro 75XTU Eco Wave

Dru Maestro 75XTU Eco Wave

A
€ 6.205,00
SKU
Maestro 75XTU Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Meastro 75XTU Eco Wave is een haard dat zich uitstekend laat plaatsen als roomdivider of in een L-vormige woonkamer.

De Dru Maestro 75XTU heeft aan drie zijden glas met een breedte van 75cm en een hoogte van 55cmwaardoor u veel vuurbelevenis krijgt in uw woning. De vlammen komen om de prachtig vormgegeven houtstammen heen en geven u het gevoel dat u naar een echte openhaard zit te kijken. Dit komt door de nieuw ontwikkelde dynamic Burner.

Door het Eco Wave systeem bent u in staat om uw eigen vlammenspel te realiseren. U kunt dit doen met uw smartphone of tablet via een app dat u kunt downloaden. Hiervoor dient u wel de wifi module mee te bestellen. Standaard wordt de gashaard geleverd met een afstandsbediening.

De Dru gashaarden kunt u met standaard glas bestellen maaru hebtook de mogelijkheid om de Dru Maestro gashaardenmet ontspiegeld glas te bestellen.Met dit Clear view glas hebt u minder schittering en weerspiegeling.

De Dru Gashaarden zijn ook te bestellen met een propaan aansluiting. Hebt u geen gasaansluiting maar wilt u toch het gemak van een gashaard dan kunt u bij ons de haarden bestellen met een propaan brander.

De Dru Maestro XTU heeft een totale inbouwdiepte vanaf de wand van 120cm en 55 cm breed. Wilt u een haard dat minder ver de woonkamer in steekt maar toch aan drie zijden vuurzicht heeft kunt u kijken bij de Dru Maestro 105/3 of de Dru Maestro 80/3

Kijkt u naar het volgende filmpje om een impressie te krijgen van het prachtige vlambeeld van de Dru Maestro haarden

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas75 + 40 + 75
Inbouw hoogte91,50
Inbouw diepte54,50
Inbouw breedte115,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 75XTU Eco Wave