Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave

Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave

Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave

A
€ 6.205,00
SKU
Maestro 75 Tunnel Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave brengt comfortabele warmte en sfeervolle vlammen op een laagdrempelige manier. Je hoeft er bijna geen moeite voor te doen omdat de gashaard eenvoudig te bedienen is vanuit je luie stoel. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? De Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 8.5 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

De Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas75
Inbouw hoogte112,90
Inbouw diepte47,80
Inbouw breedte98,10
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave