Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave

Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave

Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave

A
€ 7.595,00
SKU
Maestro 75 Tall Tunnel
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. De Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 8.5 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste livings, namelijk van 100 tot 220 m3. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld. Doordat de Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kunt u de haard vanaf de bank in- en uitschakelen.

DRU
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas75
Inbouw hoogte176,90
Inbouw diepte47,80
Inbouw breedte98,10
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 75 Tall Tunnel Eco Wave