Dru Maestro 75 Tall Eco Wave

Dru Maestro 75 Tall Eco Wave

Dru Maestro 75 Tall Eco Wave

A
€ 6.710,00
SKU
Maestro 75 Tall
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Maestro 75 Tall Eco Wave is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. De Dru Maestro 75 Tall Eco Wave heeft een vermogen van om en nabij 8.6 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Dru Maestro 75 Tall Eco Wave is een waanzinnige Gashaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Voor mensen die de Dru Maestro 75 Tall Eco Wave voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Gashaard beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt. Met de afstandsbediening wordt sfeer en warmte wel heel makkelijk te creë.ren. Met een druk op de knop kunt u de Dru Maestro 75 Tall Eco Wave in- of uitschakelen.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas75
Inbouw hoogte176,90
Inbouw diepte40,00
Inbouw breedte98,10
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 75 Tall Eco Wave