Dru Maestro 75 Eco Wave

Dru Maestro 75 Eco Wave

Dru Maestro 75 Eco Wave

A
€ 5.530,00
SKU
Maestro 75 Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Dru Maestro 75 Eco Wave is het model te gebruiken in combinatie met een schouw. Atijd al gedroomd van een zo realistisch ogende open haard met een mooie schouw maar toch het gemak van een gashaard willen hebben dan is hier de Dru Maestro 75 voor u.

Door zijn vierkante vormgeving past deze zowel in een schouw als in een strakke wand. Door zijn dynamic burner waarbij de vlammen om de stammen heen grijpen lijkt het net of er een echt vuur tot leven komt. De vlammen van de Dru Maestro 75 komen hoger dan elke andere haard.

Om het vuurbeeld nog realstischer te maken kunt u de haard bestellen met ontspiegeld glas (Clear view). Clear view glas haalt de spiegelingen weg en geeft u een beter kijk op het vuur. In deze prachtige haard mag dat niet ontbreken.

U kunt bij de Maestro haarden ook kiezen voor de optie cera glas, Dit is een spiegelend glas waardoor er meer diepte komt in het vuurbeeld. Mocht een haard teveel warmte geven dan kunt u met het Eco Wave systeem via uw smartphone of tablet dit gemakkelijk aanpassen. Het is dan net of de vlammen dansend door de haard gaan. Hiervoor kunt ude wifi module bij bestellen. U kunt deze handeling natuurlijk ook met de standaard bijgeleverde afstandbediening regelen.

Alle Dru gashaarden met een gesloten systeem kunt u ook op propaan bestellen. Mocht u geen gasaansluiting in uw woning hebben dan is een Dru gashaard toch een mogelijkheid.

Mocht u liever een hoekopstelling hebben dan raden wij u de Dru Maestro 80/2 eco wave aan.

Een opstelling waarbij u aan drie kanten zicht heeft kan met een Dru Maestro 80/3 Eco Wave worden gerealisseerd.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas75
Inbouw hoogte112,90
Inbouw diepte40,00
Inbouw breedte98,10
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 75 Eco Wave