Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

A
€ 5.445,00
SKU
Maestro 60/2 Tall Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. Het vermogen van 6.8 kW maakt deze Gashaard zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

De Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave is een waanzinnige Gashaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt. Doordat de Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

DRU www.drufire.com
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas58.5 + 35
Inbouw hoogte112,30
Inbouw diepte49,50
Inbouw breedte77,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave