Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

A
€ 5.445,00
SKU
Maestro 60/2 Tall Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave brengt met zijn mooie uiterlijk meteen sfeer in uw woning. Daarnaast is een gashaard zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. De Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave heeft een vermogen van 6.8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

De Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van DRU staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld. Doordat de Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

DRU www.drufire.com
Dru is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas58.5 + 35
Inbouw hoogte112,30
Inbouw diepte49,50
Inbouw breedte77,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave