Dru Maestro 60 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60 Tall Eco Wave

A
€ 5.505,00
SKU
Maestro 60 Tall Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Maestro 60 Tall Eco Wave is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Met een gashaard heb je altijd warmte en een gezellig vlammenspel binnen handbereik. Snel en gemakkelijk genieten zonder teveel werk en inspanning, dat wil toch iedereen? Deze Gashaard is met zijn vermogen van ca. 6.8 kW bij voorkeur geschikt voor gemiddelde leefruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

DRU investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dru Maestro 60 Tall Eco Wave zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Dru Maestro 60 Tall Eco Wave heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Dru Maestro 60 Tall Eco Wave zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

DRU www.drufire.com
Dru is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas60
Inbouw hoogte113,70
Inbouw diepte47,20
Inbouw breedte72,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60 Tall Eco Wave