Dru Maestro 60 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60 Tall Eco Wave

A
€ 5.505,00
SKU
Maestro 60 Tall Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Maestro 60 Tall Eco Wave weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. De Dru Maestro 60 Tall Eco Wave heeft een vermogen van ongeveer 6.8 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard !

De Dru Maestro 60 Tall Eco Wave is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Omdat de Dru Maestro 60 Tall Eco Wave een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat de Dru Maestro 60 Tall Eco Wave een gesloten systeem heeft zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Doordat de Dru Maestro 60 Tall Eco Wave de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

DRU www.drufire.com
Dru is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas60
Inbouw hoogte113,70
Inbouw diepte47,20
Inbouw breedte72,60
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60 Tall Eco Wave