Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru 55 CB

Dru 55 CB

Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/2 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

A
€ 5.215,00
SKU
Maestro 60/3 Tall Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

De Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak, aangezien je geen hout hoeft te gebruiken om van de warmte te genieten. Het vermogen van 6.8 kW maakt deze Gashaard zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

De Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van DRU staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Voor mensen die de Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Gashaard beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Doordat de Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kun je de haard terwijl je lekker ligt te relaxen in- en uitschakelen en regelen.

DRU www.drufire.com
Dru is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas35 + 60 + 35
Inbouw hoogte112,30
Inbouw diepte49,50
Inbouw breedte75,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave