Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

A
€ 5.585,00
SKU
Maestro 60/3 Tall Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is een gashaard met een zeer mooi design. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. De Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 6.8 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste leefruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is een waanzinnige Gashaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. Omdat deze gashaard over een gesloten systeem beschikt, is deze bij uitstek geschikt voor aansluiting met een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave zeker waar. Met de afstandsbediening kan je de haard eenvoudig en gemakkelijk bedienen, wel zo prettig!

DRU www.drufire.com
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas35 + 60 + 35
Inbouw hoogte112,30
Inbouw diepte49,50
Inbouw breedte75,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave