Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

A
€ 5.585,00
SKU
Maestro 60/3 Tall Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is een gashaard met een zeer mooi design. Daarnaast is een gashaard veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, u kunt van de sfeer genieten in een handomdraai. Het vermogen van om en nabij 6.8 kW maakt deze Gashaard heel geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem. Het allermooiste van de Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave is toch wel de afstandsbediening. Het was nog nooit zo makkelijk om sfeer en warmte te creëren!

DRU www.drufire.com
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas35 + 60 + 35
Inbouw hoogte112,30
Inbouw diepte49,50
Inbouw breedte75,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave