Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave

A
€ 8.270,00
SKU
Maestro 60/3 Module Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. Het vermogen van 6.8 kW maakt deze Gashaard zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

De Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Een minpunt van de Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Deze gashaard heeft een gesloten systeem waardoor zuurstof aangevoerd en rookgassen afgevoerd worden door hetzelfde dubbelkanalige rookkanaal. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd. Gemak dient de mens zeggen ze altijd, en dat maakt de Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave helemaal waar. Met de afstandsbediening verwarmt hij uw woonruimte met een druk op de knop.

DRU www.drufire.com
Dru is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte176,90
Breedte75,30
Diepte58,10
Breedte glas35 + 60 + 35
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60/3 Module Eco Wave