Dru Maestro 60/3 Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Eco Wave

Dru Virtuo 80/3

Dru Virtuo 80/3

Dru Maestro 60/2 Eco Wave

Dru Maestro 60/2 Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Eco Wave

A
€ 4.757,00
SKU
Maestro 60/3 Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Een gashaard zoals de Dru Maestro 60/3 Eco Wave is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. De Dru Maestro 60/3 Eco Wave heeft een vermogen van ongeveer 6.8 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard !

DRU investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dru Maestro 60/3 Eco Wave zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Dru Maestro 60/3 Eco Wave een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld. De afstandsbediening maakt de Dru Maestro 60/3 Eco Wave wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

DRU www.drufire.com
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieKeramische houtset
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas35.0 + 60.0 + 35.0
Inbouw hoogte92,30
Inbouw diepte49,50
Inbouw breedte75,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 60/3 Eco Wave
Meer van DRU