Dru Maestro 105/3 Eco Wave

Dru Maestro 105/3 Eco Wave

Dru Maestro 105/3 Eco Wave

A
€ 6.745,00
SKU
Maestro 105-3 Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Meastro 105 Eco Wave heeft een vermogen van 10 kw, wanneer de haard vollop staat te branden. Door middel van de standaard afstandsbediening kunt u de haard zachter laten branden en met een optionele wifi module kunt u zelfs de app van Dru dowloaden, waarmee u het vlammenspel zelf kunt wijzigen om minder warmte en minder gasverbruik te hebben.

De Dru Maestro is uitgerust met een Dynamic brander, wat in combinatie met zijn grote, mooi vormgegeven houtblokken u het vuurbeeld geven van een open haard vuur. Met het ontspiegeld glas, dat u kunt mee bestellen, lijkt het net of u naar een echte open haard zit te kijken. Ontspiegeld glas (clear view) heeft niet de schittering en reflectie van het standaard glas. Deze nieuwe ontwikkeling maakt de vuurbelevenis van de Dru gashaarden nog realistischer.

De afmetingen van het glas van de Dru Maestro 105/3 zijn 100cm breed en 66 cm hoog met aan de zijkanten zicht op het vlambeeld,en is daarmee een van de grootste in zijn soort. U kunt deze haard strak inbouwen met een vlakke stalen achterwand of met een Cera achterwand. Met een Cera achterwand (spiegelend) krijgt u meer diepte in uw haard en heeft u een grotere vuurbelevenis.Zo heeft u vanuit elke hoek in uw kamer zicht op het schitterend vlambeeld van uw Dru Maestro gashaard

Heeft u geen gasaansluiting in uw woning kunt u toch nog deze of een andere Dru haard bestellen. De Dru haarden zijn allemaal leverbaar met een propaan brander.

Wilt u toch een wat kleinere haard met minder vermogen dan is de Dru Maestro 75 misschien iets voor u.

Dru heeft ook haarden met een veel lager vermogen. Kijkt u eens naar de Dru Metro 80

Wilt u eens zien hoe deze haard brand klik dan op onderstaand filmpje

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas35 + 105 + 35
Inbouw hoogte92,30
Inbouw diepte49,50
Inbouw breedte120,00
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Maestro 105/3 Eco Wave