Dru Lugo 80/3 Eco Wave

Dru Lugo 80/3 Eco Wave

Dru Lugo 80/3 Eco Wave

A
€ 4.310,00
SKU
Lugo 80/3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Lugo 80/3 gashaard. U haalt met deze haard wel een prachtigehaard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is nietalleen geschikt voor grotere woonruimtes maar kan ook prima geplaatst worden in de wat kleinere woningen want de haard heeft niet zo veel vermogen.

De Dru Lugo 80/3haard is uitgevoerd met een vario brander dat het vuur zigzaggend over de gehele breedte van de haard weergeeft. Boven op deze brander liggen de naturel stammenset van Dru. Deze set zijn van iets dunnere stammen.Op de brander komen chips (verkoolde delen) te liggen voor een zo realistisch mogelijk beeld.

Het glas van de Dru Lugo 80/3is maar 79cm breed en44 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas.Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De Dru Lugo 80/3maakt gebruik van een150/100 concentrisch afvoerkanaal boven midden op de haard. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht u over dit systeemvragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

De binnenzijde van de Metro haarden worden standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand. U kunt kiezen voor de optie Cera Glass. Dit glas weerspiegeld het vuur en geeft meer diepte aan de vlammen. Dit geeft een groter vuurbelevenis.

Het vermogen van de Dru Lugo 80/3is instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van2.7 tot6.5 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u de vlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever een hoekhaard willen met ontspiegeld glasklik danHIER voor de Dru maestro 80/2

Onderstaand treft u de uitleg van het Dru Eco Wave systeem in een film.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas79
Inbouw hoogte74,50
Inbouw diepte46,00
Inbouw breedte89,20
Diameter rookkanaal150/100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Lugo 80/3 Eco Wave