Dru Lugo 80/2 Eco Wave

Dru Lugo 80/2 Eco Wave

Dru Lugo 80/2 Eco Wave

A
€ 4.310,00
SKU
Lugo 80/2
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Lugo 80/2 hoekhaard. U haalt met deze haard wel een prachtigehaard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is nietalleen geschikt voor grotere woonruimtes maar kan ook prima geplaatst worden in de wat kleinere woningen want de haard heeft niet zo veel vermogen.Het vermogen is maar 6.5 kw.

De DruLugo 80/2haard is uitgevoerd met eenvario brander dat het vuur zigzaggend over de gehele breedte van de haard weergeeft. Boven op deze brander liggen de naturel stammenset van Dru. Deze set zijn van ietsdunnere stammen. Bij de hoekhaard zullen de vlammen richting de gesloten hoek steeds hoger worden om een zo diep mogelijk vlambeeld te hebben.

Het glas van de DruLugo 80/2is maar 76cm breed en44 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas.Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De Dru Lugo 80/2maakt gebruik van een150/100 concentrisch afvoerkanaal boven middenop de haard. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht uover dit systeemvragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

De binnenzijde van de Metro haarden worden standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand. U kunt kiezen voor de optie Cera Glass. Dit glas weerspiegeld het vuur en geeft meer diepte aan de vlammen. Dit geeft een groter vuurbelevenis.

Het vermogen van de DruLugo 80/2is instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van2.7 tot6.5 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u devlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever eendrie zijdige haard willen met veel glas maar als vrijstaande moduleklik danHIER voor de Dru Lugo 70/3 module

Onderstaand treft u de uitleg van het DruEco Wave systeem in een film.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas76.6 + 34.6
Inbouw hoogte74,50
Inbouw diepte46,00
Inbouw breedte88,10
Diameter rookkanaal150/100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Lugo 80/2 Eco Wave