Dru Lugo 70/3 Eco Wave opruimingsmodel

Dru Lugo 70/3 Eco Wave opruimingsmodel

Dik Geurts Kalle EA vooraadmodel

Dik Geurts Kalle EA vooraadmodel

Jotul F 305 opruimingsmodel

Jotul F 305 opruimingsmodel

Dru Lugo 70/3 Eco Wave opruimingsmodel

A
Normale prijs € 3.541,00 Speciale prijs € 2.790,00
SKU
Lugo 70/3-1
AANBIEDING ONTVANGEN

De Dru Lugo 70-3 Ecowave gashaard in de aanbieding

Deze prachtige inbouwhaard op gas, de Lugo 70-3 van Dru, is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze sfeerhaard met aan drie kanten zicht op het vlammenspel is wegens een gewijzigde bestelling DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Het gaat om een standaard uitvoering met zwarte vlakke achterwand. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit exemplaar zo lang als de voorraad strekt dus OP=OP!

De Dru Lugo 70/3 gashaard. U haalt met deze haard wel een prachtige haard in huis met veel vuurzicht en warmte. Deze haard is niet alleen geschikt voor grotere woonruimtes maar kan ook prima geplaatst worden in de wat kleinere woningen want de haard heeft niet zo veel vermogen.

Het glas van de Dru Lugo 70/3 is ca. 68.5cm breed en 44 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas.Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De Dru Lugo 70/3 maakt gebruik van een 150/100 concentrisch afvoerkanaal boven op de haard. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht u over dit systeem vragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

De binnenzijde van de haard wordt standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand. Het vermogen van de Dru Lugo 70/3 is instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet bestelt u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u de vlammen zelf in stellen zoals u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever een hoekhaard willen klik dan HIER voor de Dru Lugo 80/2

Onderstaand treft u de uitleg van het Dru Eco Wave systeem in een film.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas68.5
Inbouw hoogte74,50
Inbouw diepte40,00
Inbouw breedte78,70
Diameter rookkanaal150/100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Lugo 70/3 Eco Wave opruimingsmodel