Dru Lincar 9012

Dru Lincar 9012

Dru Lincar 9012

D
€ 1.562,00
SKU
Lincar 9012
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Lincar 9012 combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarnaast kunt u hiervan genieten zonder bezig te moeten zijn met hout, terwijl het vuur bijna niet meer van een houtvuur te onderscheiden is. Het vermogen van 8.2 kW maakt deze Gashaard zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

DRU investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dru Lincar 9012 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Dru Lincar 9012 is dat hij geen optie heeft voor een bovenaansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Omdat de diepte dus maar 27 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen. Doordat deze gashaard een open systeem heeft wordt de zuurstof die benodigd is voor het verbrandingsproces uit de ruimte getrokken, goede ventilatie is dus belangrijk. Vraag daarom altijd om advies aan de specialist.

DRU
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseD
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte71,50
Breedte90,00
Diepte27,00
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Lincar 9012