Dru Lincar 9006

Dru Lincar 9006

Dru Lincar 9006

D
€ 1.331,00
SKU
Lincar 9006
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Lincar 9006 is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Het bedieningsgemak van een gashaard is niet te vergelijken met een houtkachel, u hoeft niet met hout in de weer en de afstandsbediening ligt altijd paraat. Met het vermogen van 4.7 kW is deze Gashaard uitermate geschikt voor de kleinere woonruimtes.

De Dru Lincar 9006 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van DRU staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Dru Lincar 9006 Gashaard heeft een achteruitgang. Goed om te weten en rekening mee te kunnen houden. De diepte van deze Gashaard (26.1 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden. Met het open systeem van deze gashaard kan hij normaliter op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseD
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte71,50
Breedte58,00
Diepte26,10
Diameter rookkanaal80
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Lincar 9006