Dru Diablo Next alumetallic opruiming

Dru Diablo Next alumetallic opruiming

Element4 Sky Large Front Outdoor opruiming

Element4 Sky Large Front Outdoor opruiming

Dru Diablo Next alumetallic opruiming

A
Normale prijs € 2.813,00 Speciale prijs € 2.290,00
SKU
Diablo Next-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Profiteer van de Dru Diablo Next aanbieding

Deze prachtige hanghaard van Dru is nu DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR wegens een gewijzigde bestelling. In de uitvoering alumetallic, inclusief houtstammenset en op aardgas. De sieromkadering en rozet zijn eveneens in alumetallic uit voorraad leverbaar voor een meerpijs van 500 euro in plaats van de reguliere prijs van 550 euro. Geniet van deze buitenkans en neem vandaag nog contact met ons op om gebruik te maken van deze prachtige aanbieding want OP=OP.

De Dru Diablo Next is een gashaard met een mooi design en geeft dus meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast zorgt een gashaard voor veel gemak ten opzichte van een houtkachel, u hoeft namelijk niet met hout in de weer. Met het vermogen van 3.8 kW is deze gashaard uitermate geschikt voor de kleinere woonruimtes.

DRU investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dru Diablo Next zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Dru Diablo Next is ongeveer 65,7 x 54,1 x 36,7 groot. Omdat de diepte dus maar 36.7 cm is kan hij bijna overal geplaatst worden. Omdat deze gashaard over een gesloten systeem beschikt, is deze bij uitstek geschikt voor aansluiting met een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname. Het allerhandigste van de Dru Diablo Next is toch wel de afstandsbediening. Het was nog nooit zo makkelijk om sfeer en warmte te creëren!

DRU www.drufire.com


Dru is een van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte65,70
Breedte54,10
Diepte37,20
Breedte glas49
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Diablo Next alumetallic opruiming