Dru Diablo Next

Dru Diablo Next

Dru Diablo Next

A
€ 3.220,00
SKU
Diablo Next
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Diablo Next is een gashaard met een mooi design, dus geeft meteen veel sfeer in uw woning. Daarnaast zorgt een gashaard voor veel gemak ten opzichte van een houtkachel, u hoeft namelijk niet met hout in de weer. Met het vermogen van 3.8 kW is deze Gashaard uitermate geschikt voor de kleinere woonruimtes.

DRU investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dru Diablo Next zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Dru Diablo Next heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. De Dru Diablo Next is 65,7 x 54,1 x 36,7 groot. Omdat de diepte dus maar 36.7 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Omdat deze gashaard over een gesloten systeem beschikt, is deze bij uitstek geschikt voor aansluiting met een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname. Het allermooiste van de Dru Diablo Next is toch wel de afstandsbediening. Het was nog nooit zo makkelijk om sfeer en warmte te creë.ren!

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurZilver-Licht grijs
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte65,70
Breedte54,10
Diepte37,20
Breedte glas49
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Diablo Next