Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

De Dru Diablo Next gashaard op propaan?

Heeft u geen gasaansluiting? Dan kunnen wij de Dru Diablo Next gashaard ook op propaan leveren!

A

Dru Diablo Next gashaard

€ 2.459,00

* Verplichte velden

Bekijk onze SUPERDEALS

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Dru Diablo Next gashaard

De Dru diablo Next hangt u aan de muur. Deze hanghaart heeft aan drie zijden glas en neemt dus geen vloerruimte in beslag.

De Dru Diablo Next is met zijn lage vermogen geschikt voor zowel oude als ook nieuw bouw woningen. De haard is eenvoudig aan de muur te plaatsen door de bijgeleverde muurbeugel. Deze monteerd u eerst op de muur waarna u de haard er aan op hangt.

De Dru Diablo Next  haard is uitgevoerd met een lijn brander dat het vuur over de breedte van de haard weergeeft. Dit geeft een breed  en hoog vlambeeld. Op deze Lijnbrander liggen de bruine houtstammen verspreid. Samen met de bodembedekking van schorsstukjes maakt dit een prachtig geheel.

Het glas van de Dru Diablo Next aan de voorzijde  is 49 cm breed en 40 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas. Helaas is er voor deze haard geen Clear View glas te bestellen op dit moment. De haard is leverbaar in twee kleuren. Zwart en antraciet (grijs).

De binnenzijde van de Dru Diablo Next worden standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand. U kunt kiezen voor de optie Cera Glass. Dit glas weerspiegeld het vuur en geeft meer diepte aan de vlammen. Dit geeft een groter vuurbelevenis.

De Dru Diablo Next  maakt gebruik van een 150/100 concentrisch afvoerkanaal boven op de haard.. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht u over dit systeem vragen hebben dan ontvangen wij deze graag. Om dit kanaal kunt u een siermantel plaatsen van de bovenzijde haard tot het plafond.

Het vermogen van de Dru Diablo Next is instelbaar met de bijgeleverde thermostatische afstandsbediening van 2 tot 4.3 kw.

Mocht u liever een vrijstaande haard willen, klik dan HIER voor de Dru Polo

Extra informatie

Dru Diablo Next gashaard algemeen

Vuurzicht Driezijdig
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Branderdecoratie Houtblokken
Systeem Gesloten
Afstandsbediening Ja
Energieklasse A

Dru Diablo Next gashaard vermogen

Nominaal vermogen (kW) 4
Minimaal vermogen (kW) 4
Maximaal vermogen (kW) 4

Dru Diablo Next gashaard afmetingen

Hoogte (cm)  65,70
Breedte (cm)  54,10
Diepte (cm)  36,70
Hoogte glas 40
Breedte glas 49,0

Dru Diablo Next gashaard afvoer/aansluiting

Diameter rookkanaal (mm) 150
Bovenaansluiting Ja

Vraag & Antwoord

Goedemorgen, Wat zit er standaard bij de Diablo Dru Next. Zit de concentrische afvoerpijp erbij inclusief bocht naar buiten en zo ja, hoeveel meter? Ik hoor graag van u. Groet, Kees Hoogendijk

Gevraagd door: Kees Hoogendijk   2018-06-03 10:15:42

beste Kees, Bij een haard zijn aansluitmaterialen altijd mee te bestellen. Iedere situatie is verschillend qua aansluiten vandaar dat het materiaal nooit bij een haard standaard in zit berekend. Wij leveren niet alleen de haard tegen de laagste prijs maar doen dit ook met de aansluitmaterialen.

Kunnen jullie ook de Dru Diablo Next installeren? Wat zijn de kosten hiervoor? Groeten Ian

Gevraagd door: Ian   2018-02-10 11:29:29

Beste Ian, Wij installeren zelf niet maar hebben een landelijk netwerk van installateurs waarmee wij u in contact kunnen brengen.

Vraag stellen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Dru Diablo Next gashaard

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering