Dru Cosmo Tunnel Eco Wave

Dru Cosmo Tunnel Eco Wave

Dru Cosmo Tunnel Eco Wave

A
€ 15.300,00
SKU
Cosmo Tunnel Eco Wave
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Cosmo Tunnelis een haard waar u in kunt wonen zo groot is deze gashaard. Deze haard is voor hele grote ruimtes of voor bedrijfspanden in de ontvangst ruimte bijvoorbeeld.

DeCosmo Tunnelhaard is uitgevoerd met eenvario brander dat het vuur zigzaggend en in hoogte weergeeft in de haard. Boven op deze brander komen dikkebruine stammen te liggen. De houtstammen liggen schuin omhoog over de verhoogde branders. van beide zijden hebt u een prachtig zicht op de volle vlammen van deze haard.

Het glas van deCosmo Tunnelis maar liefst 177cm breed en79 cm hoog. De haard word standaard geleverd met een gepolijst glas maar er kan als optie gekozen worden voor een ontspiegeld glas. Dit glas heeft een coating dat spiegeling tegen houd waardoor het lijkt of er geen glas in de haard aanwezig is. Zo krijgt u nog meer vuurbeleving. Het glas is eenvoudig uit de haard te halen door het easy release systeem.

De binnenzijde van deCosmo Tunnelhaard worden standaard geleverd met een stalen vlakke achterwand.

DeCosmo Tunnelgashaardmaakt gebruik van een 200/130 concentrisch afvoerkanaal boven op de haard.. Dit kanaal haalt de lucht van buiten en is zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Dit kanaal hoeft niet boven de nok van de woning uit te komen en mag zelfs op de gevel uitmonden. Mocht uover dit systeemvragen hebben dan ontvangen wij deze graag.

Het vermogen van de DruCosmo Tunnelgashaardis instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening van 5 tot 16 kw. Mocht u dit willen doen met uw smartphone of uw tablet besteld u dan de wifi module bij. Deze is eenvoudig te installeren. Door het Eco wave systeem kunt u devlammen zelf in stellen als u wenst. U kunt met 1 druk op de knop de haard instellen om een besparing van circa 40% gas en minder warmte te krijgen. U krijgt met deze stand een modulerend vuur.

Mocht u liever een kleinere haard hebben met een opgebouwd houtvuur willen klik danHIER voor de Dru maestro 100

Onderstaand treft u een impressie film aan van de DRu Cosmo

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas177.4
Inbouw hoogte130,70
Inbouw diepte70,60
Inbouw breedte198,80
Diameter rookkanaal130-200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Cosmo Tunnel Eco Wave