Dru Convexo

Dru Convexo

Dru Convexo

A
€ 4.550,00
SKU
Convexo
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Trio gashaard is een prachtige gashaard met aan drie zijden een glas. Vanuit elke positie heeft u zicht op het fantastische vlambeeld van deze gashaard. Niet voor niets is dit de meest verkochte haard in Nederland.

De Dru Trio gashaard is voorzien van een stalen achterwand en een thermostatische afstandbediening. Met deze afstandbediening regelt u niet alleen het vlambeeld maar kunt deze ook in stellen op een gewenste temperatuur.

De Dru Trio is 101cm hoog en 43cm breed. Met deze hoogte en breedte haalt u een gashaard in huis dat niet in de ruimte wegvalt maar ook niet te opvallend wordt. De Dru Trio gashaard wordt geleverd in een antraciet (grijze) kleur.

De Dru Trio heeft een vermogen van 4.2 kw waarmee hij ook in zeer goed geï.soleerde woningen toepasbaar is. De vlammen komen uit de bodem via een lijnbrander. Op de bodem gloeien vlokken en asdeeltjes om een realistisch effect te krijgen.

De Dru Trio is een gashaard met een gesloten verbranding. Dat wil zeggen dat de haard geen verbrandingslucht uit uw woonruimte haalt en met een concentrische pijp de lucht van buiten haalt. De haard leent zich er uitstekend voor om tegen een buiten gevel te plaatsen en met een gevelaansluiting aan te sluiten via de bovenzijde van de haard.

Mocht u meer willen weten van deze prachtige haard dan zien wij graag uw mail tegemoet.

Kiest u liever een iets klassieker model gashaard klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de dru trio geplaatst

'

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte114,00
Breedte48,50
Diepte42,70
Breedte glas38.8
Diameter rookkanaal150/100
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Convexo