Dru Berlien

Dru Berlien

Dru Berlien

A
€ 2.153,00
SKU
Berlien
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Berlien is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Een gashaard is super voor mensen die veel werken, je hoeft er bijna niets voor te doen. Een druk op de knop en je hebt sfeer en warmte in huis. Deze grote Gashaard is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 10 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Dru Berlien een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Dru Berlien is dat hij geen optie heeft voor een bovenaansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Deze Gashaard is 72 x 93 x 33 groot. De diepte van deze Gashaard (33 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden. Deze gashaard functioneert met een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in situaties met een bestaand schoorsteenkanaal. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiekolen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte72,00
Breedte93,00
Diepte33,00
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Berlien