Dru Basso

Dru Basso

Dru Basso

B
€ 2.621,00
SKU
Basso
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Basso is een gashaard waar je meteen verliefd op wordt, laat je verrassen door onze scherpe prijs en misschien zit je binnenkort ook lekker warm bij de haard. Daarbij is een gashaard is veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, het grote genieten kan direct beginnen zonder eerst met hout te hoeven sjouwen. De Dru Basso heeft een vermogen van circa 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Dru Basso is een waanzinnige Gashaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Voor mensen die een Gashaard voor de schouw of dicht bij een muur willen zetten is de Dru Basso uitermate geschikt. Hij beschikt namelijk over een achteruitgang. De Dru Basso heeft ongeveer de volgende afmetingen: 80,5 x 68 x 41,4. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Door de diepte van 41.4 cm kan de Dru Basso overal wel een plek vinden. Deze gashaard heeft een open systeem, hij is daarom uitermate geschikt voor een bestaande situatie met een schoorsteenkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset of (Carrara) kiezels
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte80,50
Breedte68,00
Diepte41,40
Diameter rookkanaal100
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Basso