Dru Art 8

Dru Art 8

Dru Art 8

A
€ 1.763,00
SKU
Art 8
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru Art 8 is een gashaard waar je meteen verliefd op wordt, laat je verrassen door onze scherpe prijs en misschien zit je binnenkort ook lekker warm bij de haard. Het bedieningsgemak van een gashaard is niet te vergelijken met een houtkachel, u hoeft niet met hout in de weer en de afstandsbediening ligt altijd paraat. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10 kW. Dit maakt deze Dru Art 8 vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Dru Art 8 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Dru Art 8 Gashaard heeft een achteruitgang. Goed om te weten en rekening mee te kunnen houden. De afmetingen van deze Gashaard zijn 54,7 x 128,6 x 30,5. Omdat de Dru Art 8 maar 54.7 cm hoog is past hij vrijwel overal. Met de diepte van 30.5 cm is hij flexibel en geschikt voor bijna elke situatie. Overal op voorbereid en altijd dienstbaar, echt wat je van een sfeervolle warmtebron kan verwachten. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aan- en afvoer van de zuurstof en rookgassen in hetzelfde concentrische rookkanaal geregeld. Een modern en veilig systeem.

DRU
De Nederlandse producent Dru is een bedrijf met een rijke historie vanaf 1754. Dru is dan ook de enige fabrikant in Nederland die zich vanaf 2004 hofleverancier mag noemen. Een dergelijk predikaat krijg je niet zomaar en Dru heeft dit dan ook dubbel en dwars verdiend door kwaliteit en innovatie altijd hoog in het vaandel te houden. Het assortiment is zeer uitgebreid en goed doordacht. Als je wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen hou dan altijd je oog gericht op de haarden van Dru.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte54,70
Breedte128,60
Diepte30,50
Diameter rookkanaal130/240
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Art 8