Dru Art 3

Dru Art 3

Dru Art 3

B
€ 941,00
SKU
Art 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Art 3 is een zeer fraaie verschijning in uw interieur. Daarnaast biedt een gashaard ultiem gemak dankzij een app of afstandsbediening. Het vlammenspel is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden en de warmte is heerlijk. De Dru Art 3 heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van ca. 4 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine leefruimtes. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Dru Art 3 is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. De Dru Art 3 heeft een achteraansluiting en geen bovenaansluiting. Kijk daarom altijd goed wat het beste bij jouw situatie past, we adviseren je graag. De Dru Art 3 heeft ongeveer de volgende afmetingen: 50,3 x 54,5 x 23,2. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. De diepte van deze Gashaard (23.2 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden. Doordat deze gashaard een gesloten systeem heeft wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen in hetzelfde concenctrische rookkanaal geregeld.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte50,30
Breedte54,50
Diepte23,20
Diameter rookkanaal84/160
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Art 3