Dru Art 2

Dru Art 2

Dru Art 2

B
€ 812,00
SKU
Art 2
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Art 2 combineert aangename warmte met de toegevoegde waarde van een sfeerelement in je intereieur. Daarbij is een gashaard is veel makkelijker in gebruik dan een houtkachel, het grote genieten kan direct beginnen zonder eerst met hout te hoeven sjouwen. De Dru Art 2 heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van ca. 3 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine leefruimtes. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

DRU heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Dru Art 2 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Dru Art 2 heeft een achteraansluiting maar geen optie voor een bovenaansluiting, dit maakt hem vooral goed om voor een schouw of in een hoek te plaatsen. Deze Gashaard is 54 x 32 x 20,2 groot. Voor elke situatie is wel een passende haard, we adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Omdat de diepte dus maar 20.2 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen. Omdat de Dru Art 2 een gesloten systeem heeft zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte53,90
Breedte32,00
Diepte20,20
Diameter rookkanaal84/160
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Art 2