Dru Art 10

Dru Art 10

Dru Art 10

A
€ 2.020,00
SKU
Art 10
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een gashaard zoals de Dru Art 10 weet je direct te imponeren met zijn uiterlijk maar is meer dan alleen een mooi plaatje. Het gezellige vlammenspel geeft heerlijke stralingswarmte op de belangrijkste plek in je huis. Daarnaast is een gashaard zeer gemakkelijk in gebruik, met een druk op de knop kunt u van de warmte genieten. De Dru Art 10 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 11 kW. Hiermee kan hij de grootste woonruimtes nog met gemak verwarmen. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Dru Art 10 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Dru Art 10 is dat hij geen optie heeft voor een bovenaansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. De Dru Art 10 heeft ongeveer de volgende afmetingen: 54,7 x 153,8 x 30,5. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Omdat de Dru Art 10 maar 54.7 cm hoog is past hij in bijna iedere woonkamer. Hij voelt zich snel thuis. De diepte van deze Gashaard (30.5 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je? Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte54,70
Breedte153,80
Diepte30,50
Diameter rookkanaal130/240
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru Art 10