Dru 64 CB

Dru 64 CB

Dru 64 CB

A
€ 2.255,00
SKU
64 Cb
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dru 64 CB is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Met het vermogen van 12 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Dru 64 CB is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

De Dru 64 CB is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. De Dru 64 CB heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem geschikt voor iedere situatie.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte75,00
Breedte65,00
Diepte56,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru 64 CB