Dru 55 CB

Dru 55 CB

Dru Metro 130XTL Eco Wave

Dru Metro 130XTL Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Dru 55 CB

A+
€ 1.412,00
SKU
55 CB
AANBIEDING ONTVANGEN

Een houtkachel zoals de Dru 55 CB zorgt niet alleen voor aangename warmte maar maakt je huis ook een stuk gezelliger en sfeervoller en zeg nou zelf dat wil toch iedereen? Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Dru 55 CB kan met zijn vermogen van plusminus 10 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

DRU staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Dru 55 CB een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Dru 55 CB de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Dru 55 CB dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd! Door de diepte van 48.6 cm kan de Dru 55 CB overal wel een plek vinden.

DRU www.drufire.com
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalEmaille
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte75,00
Breedte55,20
Diepte48,60
Breedte glas31.2
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru 55 CB