Dru 44 Mf

Dru 44 Mf

Dru 44 Mf

A
€ 1.465,00
SKU
44 Mf
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Dru 44 Mf is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Dru 44 Mf heeft een vermogen van circa 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

DRU heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Dru 44 Mf is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wat een zeer groot pluspunt van de Dru 44 Mf is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Dru 44 Mf uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Door de geringe diepte van 40.5 cm kan de Dru 44 Mf overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Met het open systeem van deze gashaard kan hij normaliter op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

DRU
Dru is é.é.n van de weinige Nederlandse fabrikanten die het predikaat hofleverancier hebben gekregen. Dat is natuurlijk niet voor niets, daar is hard voor gewerkt vanaf 1754. Dankzij deze rijke historie heeft Dru een schat aan ervaring en know-how wat ook tot uiting komt in de producten. Het veelzijdige assortiment is innovatief en voldoet op alle gebieden aan de hoogste kwaliteit.

"
Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalEmaille
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte62,50
Breedte45,00
Diepte40,50
Diameter rookkanaal125
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dru 44 Mf