Dik Geurts Vidar Triple EA voorraadmodel

Dik Geurts Vidar Triple EA voorraadmodel

Dik Geurts Vidar Triple EA voorraadmodel

Normale prijs € 4.120,00 Speciale prijs € 3.490,00
SKU
Vidar Triple EA-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Vidar Triple in de aanbieding

Deze prachtige houtkachel met aan drie kanten zicht op het vuur, de Vidar Triple van Dik Geurts is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze prominente houthaard is DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Het gaat om een exemplaar wat nog niet gebrand heeft maar waar de ruit kapot van gegaan was. Deze is inmiddels vervangen maar de kachel is uit originele verpakking, voor u een mooi voordeel! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit exemplaar dus OP=OP!

Een houtkachel zoals de Dik Geurts Vidar Triple EA zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Dik Geurts Vidar Triple EA heeft een vermogen van 9 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

De Dik Geurts Vidar Triple EA is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Dik Geurts Vidar Triple EA heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Omdat de diepte dus maar 41 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Vidar Triple EA voorraadmodel