Dik Geurts Prostyle Tunnel EA

Dik Geurts Prostyle Tunnel EA

Dik Geurts Prostyle Tunnel EA

A+
€ 4.551,00
SKU
Prostyle Tunnel EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Dik Geurts Prostyle Tunnel EA is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 12 kW!

Dik Geurts heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Dik Geurts Prostyle Tunnel EA is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Dik Geurts Prostyle Tunnel EA is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 60 x 70 x 54.2. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt of een maattekening op wilt vragen.

Dik Geurts
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas65
Inbouw hoogte60,00
Inbouw diepte55,40
Inbouw breedte70,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Prostyle Tunnel EA