Dik Geurts Prostyle 700 EA

Dik Geurts Prostyle 700 EA

Dik Geurts Prostyle 700 EA

A+
€ 3.383,00
SKU
Prostyle 700 EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Dik Geurts Prostyle 700 EA is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van circa 12 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Dik Geurts Prostyle 700 EA is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Dik Geurts heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Dik Geurts Prostyle 700 EA is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor mensen die de Dik Geurts Prostyle 700 EA voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting.

Dik Geurts
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas65
Inbouw hoogte60,00
Inbouw diepte39,60
Inbouw breedte70,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Prostyle 700 EA